21 Haziran 2022 Salı

Disney Plus Ucretsiz Deneme

 Disney Plus Ücretsiz Üyelik Nasıl Alınır? Ücretsiz deneme, yeni filmler, tam TV şovları, kısa filmler ve belgeseller dahil olmak üzere. Disney+’daki tüm içeriğe tek bir yerden tam erişim sağlar. Disney+, Star Wars, Marvel, Pixar, National Geographic, The Stars ve en sevdiğiniz Disney filmleri ve şovlarının yeni yuvasıdır. Aslan Kral ve Mulan’dan Mandaloryalı ve Wanda Vision gibi yeni orijinallere kadar herkes için heyecan verici bir şey var.

Ücretsiz Disney Plus mümkün – Şu anda Disney+, yeni abonelerin ücretli abonelikleri başlamadan önce platformu 7 gün boyunca ücretsiz olarak test etmelerine izin veren deneme süresini sona erdirmiş görünüyor, ancak endişelenmeyin, altı aylık ücretsiz denemeden yararlanmanın yöntemleri var, size her şeyi anlatıyoruz .

Diğerlerinin yanı sıra Marvel, Star Wars, Black Widow ve en büyük Disney gişe rekorları kıran filmlerini de içeren zengin bir katalogla Disney+'ın neden Fransa'da ve tüm dünyada en popüler akış hizmetlerinden biri olduğunu anlamak kolay. bilmek isteyebilirsin Disney Plus ücretsiz deneme süresi sunuyor bir abonelik taahhüt etmeden önce siteyi test etmek için.

Disney Plus, Kasım 2019'da The Walt Disney Company'ye ait eğlence markaları için bir akış hizmeti olarak piyasaya sürüldü. Bu markalar arasında Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic bulunmaktadır. Haziran 2021 itibariyle 100 milyondan fazla kişi Disney Plus'a abone oldu ve nedenini görebiliriz.

Akış hizmeti, kataloğunda hemen hemen her Disney, Pixar, Marvel ve Star Wars filmine sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda kullanıcıların Raya ve Son Ejderha ve Mulan filmi gibi çılgınca popüler filmleri yayınlamalarına olanak tanır ve orijinal içerik sunar. The Mandalorian, WandaVision, High School Musical: The Series ve The Falcon and The Winter Soldier gibi.

Açıkça Disney Plus'ın sunabileceği çok şey var, ancak orada çok sayıda akış hizmeti (Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO Max, vb.) varken, müşterilerin Disney Plus'ın bir deneme sunup sunmadığını bilmek istemeleri anlaşılabilir. kaydolmadan önce hizmet. Peki, Disney Plus ücretsiz deneme sunuyor mu? Nasıl olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin Disney Plus'ı 2022'de ücretsiz izleyin.

Disney Plus'ın 1 aylık ücretsiz deneme süresi var mı? 


Maalesef ucretsiz olarak netflix exxen gibi ucretsiz denemesi mevcut degil disney plus'un

Disney Plus ücretsiz denemesi geçen yıl dünyanın birçok ülkesinde kaldırıldı (ABD, Birleşik Krallık, Kanada ve Avustralya, ikinci bir satıcı bir paketin tanıtımını yapmadıkça artık erişime sahip değil) ve yalnızca birkaç bölge hala yararlanabilir O Bugün.

6 aylık Disney Plus ücretsiz deneme sürümünü nasıl edinebilirim?

Yeni Amazon Music Unlimited aboneleri, Disney Plus'a ücretsiz altı aylık abonelik. Mevcut Amazon Music Unlimited aboneleri ayrıca Disney Plus'a üç aylık ücretsiz abonelik için uygundur.

Amazon Music Unlimited, 30 günlük ücretsiz deneme sunar ve Disney Plus ile aynı aylık ücret olan Amazon Prime üyeleri için aylık 7,99 ABD dolarıdır. Bu, müşterilerin hem Amazon Music Unlimited aboneliğinden hem de Disney Plus aboneliğinden yararlanın her biri 4 dolardan az.


Hiç yorum yok:

Bu site, Google tarafından altyapısı desteklenen Blogger hizmetinden yararlanmaktadır.
© 2015 http://teledunyakanallari.blogspot.com Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayımlanamaz.
"Taklitler Asıllarını Yaşatır"